دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران جنوب
دانشکده تحصیلات تکمیلی
سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
مهندسی برق – الکترونیک
عنوان:
روند تکنولوژی سوئیچینگ و انواع آن و ساختارهای متفاوت آن در مخابرات
برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود
تکه هایی از متن به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
با توجه به پیشرفت های تکنولوژی نیمه هادی تاثیر بسیار زیادی در سوئیچینگ مخابراتی داشته است ابتدا المان های الکترمنیکی و دیجیتالی در قسمت کنترل سوئیچ سپس در قسمت های دیگر سوئیچ مورد استفاده قرار گرفت. در این سمینار تحولات سوئیچ، سوئیچ دیجیتال، ترکیبات مختلف سوئیچ، ساختار کنترل، پارامترهای مطرح سوئیچ، شارژینگ سوئیچ، سیگنالینگ و… بررسی می شود.
با دیجیتال شدن صوت و استفاده از کانال های 64KPS و پیشرفت های که در زمینه VLSI صورت گرفت طرح شبکه سرویس های یکپارچه ISDN مطرح که در فصل دوم ارائه می گردد.
مد انتقال برای شبکه B-ISDN و ATM انتخاب شده است که لایه های تشکیل دهنده و مسیرهای مجازی، ساختار سل، پارامترهای ترافیک در شبکه ATM و… در فصل سوم بررسی می شود.
در دهه اخیر با توجه به نیاز مشترکین سرویس های متنوعی به وسیله طراحان به مشتریان ارائه شده که تعداد زیاد سرویس ها همراه با نفوذ گسترده و کاربردهای آن به این معناست که شبکه سوئیچ باید با این وضعیت سازگار شده و ارتقاء یابد (شبکه هوشمند) که در فصل چهارم بررسی می شود.
در فصل پنجم ساختار شبکه GSM، اجزاء تشکیل دهنده تلفن سیار، ارتباط اجزا با یکدیگر، چگونگی شناسایی مشترک، سلول بندی شبکه و پهنای باند اختصاصی و عملیات هنداور و… را بررسی می کنیم.
مقدمه:
در ابتدا با قطع و وصل باتری در یک انتهای سیم، موجب انحراف عقربه قطب نما در انتهای دیگر سیم می شود لذا با این روش پیامی را به صورت دنباله ای از تغییرات الکترومغناطیس در طول یک خط، تلفگرافت نمایند. و بعد شبکه سوئیچینگ اولیه برای اتصال بین مشترکین از طریق تابلوهای دستی سوئیچ انجام می گردید اختراع شد. و پس از چند سال سوئیچ های الکترومکانیکی خودکار و پس از آن سیستم های الکترونیکی امروزی جایگزین آنها شدند پس از آنکه کامپیوتر به تدریج رواج یافت استفاده از شبکه تلفن برای ارسال داده های دیجیتال بین کامپیوتر و یک پایانه دوردست آغاز شد در این زمان سوئیچینگ بسته ای برای تبادل بین کامپیوترها توسعه یافت که اطلاعات مبداء، قطعه بندی شده و هر قطعه همراه یک سربند در لفافه ای قرار گرفته و یک بسته را تشکیل می دهد مشابه قرار دادن نامه در پاکت و سربند بسته، شامل اطلاعات مورد استفاده برای مسیریابی، کنترل خطا و کنترل جریان است. در هر سوئیچ، بسته های وارد شده به صورت موقت ذخیره و سربندهای آن پردازش شده و بسته ها برای مقصد و یا سوئیچ مرتبط بعدی ارسال می گردد.
فصل اول:
سیر تحولات سوئیچ و سیگنالینگ
1-1) مقدمه:
در دهه اخیر پیشرفت حاصل از تکنولوژی نیمه هادی ها تأثیر بسزایی در ساخت سیستم های سوئیچینگ مخابراتی داشته است که اثرات آن در دستگاه تلفن مشترکین و مسائل مربوط به سیگنالینگ و سایر وسایل جانبی بروز کرده است. همچنین شبکه سیستم های سوئیچینگ که قلب شبکه های ارتباطی مشترکین می باشند از این قاعده مستثنی نیست.
با توجه به سابقه ساخت سیستم های سوئیچ مشخص است که المان های الکترونیکی و دیجیتالی که ابتدا در قسمت کنترل بکار می رفت، با گسترش روزافزون شبکه و نیاز به کم حجم کردن و سرعت بخشیدن به سیستم های با استفاده از تکنولوژی جدید در قسمت های دیگر نیز مورد استفاده می باشد.
در این بخش موضوعات زیر بررسی می شود:
سخت افزار سوئیچ، تحولات سوئیچ، سوئیچ دیجیتال و مزایا و معایب آن، دو روش سوئیچینگ (روش های Space و Time Switching و Switching)، ترکیبات مختلف سوئیچ، ساختار کنترل، زبان سوئیچ، پارامترهای مطرح در سوئیچینگ، سازماندهی کنترل، شارژینگ و روش های سوئیچ.
برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید.
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0